Μηνιαίο Online Πρόγραμμα

Τα Online Μαθήματα Yoga και Pilates Mat συνεχίζονται και σας ευχαριστούμε πολύ που τα υποστηρίζετε! Ξεκινούν 1/7 και ολοκληρώνονται 25/7!

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, σας τα κάνουμε δώρο!

1 Equipment Class: 25,00€

*Το equipment class απαιτεί μηχανήματα Pilates

Αυτά που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις συναντήσεις μας είναι τα παρακάτω:
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ
για την yoga:
1 yoga chair
1 ή 2 ζώνες yoga
2 τουβλάκια
1 bolster (προαιρετικά)
2-3 κουβέρτες
για το pilates:
1 mini soft ball 16-20cm
1 thera band
1 foam roller

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Τράπεζα Πειραιώς: GR 1501722160005216078067749

Για την γρήγορη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να  στέλνετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: alexa_rosso@hotmail.com  και έτσι θα παίρνετε τον κωδικό που θα χρησιμοποιείτε. Μαζί με το αποδεικτικό σας παρακαλούμε να αναγράφετε και  διεύθυνση κατοικιας ( απαιτείται για την απόδειξη)

Όνομα δικαιούχου: Ρωσσοπουλου Αλεξάνδρα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

zoom-7os-2024.docx

Η σχολή διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τα μαθήματα με βάση τις συνθήκες. Συμμετέχετε με δική σας ευθύνη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ZOOM

Για όσους επιθυμούν να συνδεθούν μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet θα πρέπει πρώτα να κατεβάσουν το application Zoom Cloud Meetings.
Ενώ για όσους επιθυμούν να συνδεθούν μέσω Η/Υ (Windows ή Mac) θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσουν το Zoom στον υπολογιστή τους.
Το λογισμικό (Zoom Client for Meetings) είναι διαθέσιμο μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://zoom.us/download#client_4meeting

  • Μπαίνετε στην πλατφόρμα 5 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος.
  • Με την είσοδό σας το μικρόφωνό σας θα μπαίνει αυτόματα σε κατάσταση σίγασης. Όποιος επιθυμεί να μιλήσει θα πρέπει να το ενεργοποιεί και εν συνεχεία να το απενεργοποιεί όταν ολοκληρώσει αυτά που θέλει να πει. Όχι όμως αφού ξεκινήσει το μάθημα κατά τη διάρκεια του οποίου, θα πρέπει τα μικρόφωνα να παραμένουν κλειστά.
  • Προκείμενου να βλέπετε αποκλειστικά εμένα στην οθόνη σας, θα πρέπει να επιλέγετε το εικονίδιο που με δείχνει και εν συνεχεία να διαλέγετε «Pin Video».
  • Εισάγετε ονοματεπώνυμο στην συσκευή σας προκειμένου να γνωρίζω σε ποιούς απευθύνομαι.
  • Επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email (alexa_rosso@hotmail.com) ή στα social media εάν έχετε κάποια ανάγκη ή τραυματισμό και θα προσπαθώ να το λαμβάνω υπόψη μου.